Сік яблучно-ягідний

Сік яблучно-ягідний

У кожній склянці соку-смузі містяться вітаміни С, Е, В, пектин, клітковина, ензими, кверцетин і більш як 20 мікроелементів.

Category:

Сік-смузі яблучно-ягідний з м’якоттю стерилізований, фасований асептичним способом, без додавання цукру.

Склад: сік яблучний, пюре яблучне, пюре порічкове, пюре бузинове, пюре малинове, пюре вишневе.

У кожній склянці соку-смузі містяться вітаміни С, Е, В, пектин, клітковина, ензими, кверцетин і більш як 20 мікроелементів.

Користь яблучно-ягідного напою полягає в поліпшенні зору, нормалізації шлунково-кишкового тракту і зниження надлишкової маси тіла.

Scroll to Top