Сік смузі яблучно-сливовий з м’якоттю стерилізований, фасований асептичним способом, без додавання цукру.
Склад: сік яблучний, пюре сливове, пюре яблучне.
У ньому багато натуральних легкозасвоюваних цукрів — є органічні кислоти, харчові волокна, корисні вуглеводи, рослинні білки й жири. За вмістом вітамінів і мінералів яблучно-сливовий сік займає одне з перших місць серед інших фруктових соків. Він багатий на бета-каротин, вітамінів С і Е, є вітамін А, РР, вітаміни групи В-мікроелементи — кальцій, магній, калій, фосфор, хлор, сера мікроелементи — залізо, цинк, йод, мідь та ін.
Сік-смузі допомагає зберігати здоровими судини, покращуючи склад крові — завдяки вітаміну К, який може попереджати крововиливи. Вітамін РР, своєю чергою, зміцнює стінки судин — великих і дрібних. До складу продукту входить багато вітамінів групи В, тому його регулярне вживання приводить в норму роботу нервової системи: покращує настрій і концентрацію уваги.