Сік яблучно-морквяний

Сік яблучно-морквяний

Жоден екзотичний фрукт не переможе за популярністю звичний з дитинства і такий рідний смак моркви та яблук.

Category:

Сік-смузі яблучно-морквяний  — один із найулюбленіших серед споживачів. Смачний, ароматний, корисний, він є незамінним напоєм в зимово-весняний період, коли організм гостро потребує вітамінної підтримки.

Жоден екзотичний фрукт не переможе за популярністю звичний з дитинства і такий рідний смак моркви та яблук.

До складу цього напою із яскравим кисло-солодким смаком та помітним кольором входять такі корисні речовини та вітаміни:

  • бета-каротин, що синтезується у вітамін А;
  • вітаміни групи В, С, Е, D, К, РР;
  • мінеральні речовини — магній, залізо, мідь, селен, цинк;
  • рослинна клітковина;
  • фітонциди — активні компоненти, які ефективно борються з вірусами і патогенними мікроорганізмами.
Scroll to Top